Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ticarethane Yatırımlarında Yüksek Getiri Sağlayın

Ticarethane Yatırımlarında Yüksek Getiri Sağlayın

admin admin -
4 0

Ticarethane Yatırımlarında Yüksek Getiri Sağlayın

Ticarethane aracılığıyla, her sektöre uygun karlı işyerlerine sahip olmak artık son derece kolaylaşıyor. %24 peşinatla 24 aylık vadeli ya da %0 peşinatla 18 aylık vadeli fırsatlarla sunulan işyerleri, hayalinizdeki iş yerine sahip olmanızı mümkün kılıyor.

 

Hadımköy Projesi’nin sunduğu avantajlardan yararlanın.

Akyapı Ticarethane projelerinden biri olan Hadımköy Projesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi’nde konumlanıyor ve henüz ön satışta bulunuyor. Proje, ana cadde üzerinde, sanayi ve ticaretin kalbinde hayata geçiriliyor. Sirkülasyona bağlı 2 bloktan oluşan toplam 479 bağımsız bölüm, 208.816 metrekarelik inşaat alanına sahip. Hadımköy projesindeki bloklar, 115 metrekareden başlayarak ihtiyaca göre birleştirilebiliyor ve toplamda 34.500 metrekareye kadar genişleyebiliyor.

7 metrelik tavan yüksekliği, otopark, sığınak, teknik alan, gri su sarnıcı, jeneratör, yağmur suyu sarnıcı, depo, mescid, elektrikli araç ve scooter şarj üniteleri gibi özelliklere sahip olan yapılar, sektöre özgü değişen ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tasarlanmıştır. Bu sayede, her türlü ihtiyacı başarılı bir şekilde karşılamaktadır.

 

Başakşehir Ticarethane Projesi ile Hayalinizdeki İş Yerinin Ötesinde Bir Fırsata Sahip Olun.

Ticarethane projeleri, güvenilir ve tercih edilen bir konseptle milyonlarca kişinin ilgisini çekiyor. İstanbul’un en prestijli bölgelerinde konumlanan bu projeler, hayalinizdeki iş yerine sahip olmanız için sizlere destek sunuyor. Başakşehir’de yer alan ve Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesi olarak kabul edilen bölgede hayallerinizin ötesinde bir iş yerine sahip olmak istiyorsanız, Akyapı tarafından hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir projesi ideal bir seçenektir.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin hemen yanında konumlanan Ticarethane Başakşehir, toplamda 165 bağımsız bölümden oluşmaktadır. 54.231 metrekarelik inşaat alanına sahip olan proje, bağımsız bölüm büyüklükleri ve birleştirilebilme özelliği ile her sektörün ihtiyacına başarılı bir şekilde karşılık vermektedir. Sığınak, otopark, teknik alan, mescit, gri ve yağmur suyu sarnıcı, jeneratör ve depo gibi ihtiyaçları karşılamak adına projede detaylı düşünülmüş bir altyapı bulunmaktadır. Projenin kolon açıklığı 8, dükkan tavan yüksekliği ise 7 metre olarak tasarlanmıştır, bu da hayal ettiğinizden daha fazlasına sahip olmanızı mümkün kılmaktadır.

 

Dudullu Ticarethane Projesi ile iş yerinizle dikkat çekin ve öne geçin.

Gün geçtikçe artan ilgiyle karşılanan Akyapı Ticarethane projeleri, başarılı bir iş yerine sahip olmak isteyenler için öncelikli tercihtir. Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden biri olarak nitelendirilen Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yükselen proje, bölgenin tek parsel üzerinde konumlanan dikkat çekici bir örneğidir. Ayrıca, proje arazisi içinde bulunan metro istasyonu, projenin önemli özelliklerinden biridir. Ticarethane Dudullu, 3 bloktan oluşan ve toplamda 636 bağımsız bölüm içermektedir. Her bir blok, 80 metrekareden başlayarak 47.985 metrekareye kadar birleştirilebilme özelliğine sahiptir. Bloklar, sirkülasyon sistemi ve köprülerle birbirine bağlanarak farklı ihtiyaçlara uygun metrekare seçenekleri sunmaktadır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir