Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şanlıurfa, Başkan Beyazgül İle Parlayan Bir Yıldız Haline Geldi

Şanlıurfa, Başkan Beyazgül İle Parlayan Bir Yıldız Haline Geldi

admin admin -
3 0

Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa’da Ulaşımdan-altyapıya, çevreden-kültür sanata, kentsel dönüşümden-park bahçeye, modern caddelerden – sosyal hizmetlere, kırsal hizmetlerden-tarım ve hayvancılığa, imar faaliyetlerinden-fen işlerine kadar birçok alanda önemli yatırım ve hizmetleri kente kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa büyük bir değişim ve dönüşümü yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde binlerce vatandaşın ve protokolün katılımıyla Türkiye Cumhuriyetinin Yüzüncü Yılında 100 projenin açılışını gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi Şanlıurfa’nın Türkiye Yüzyılının Parlayan Yıldızı ve Lokomotifi olacağını hayata geçirdiği projelerle göstermiş oldu.

Gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini de yine ev ziyaretleriyle sergiledi. Halısı olmayana halı, beyaz eşyası olmayana beyaz eşya, dezavantajlı ailelere ayni ve nakdi yardımlar yapılarak vatandaşın duası alındı.

Yeşile önem veren ve “Daha Yeşil Bir Şanlıurfa” hedefiyle kent merkezi ve ilçelerde parklar, meydanlar ve yeşil alanlar inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların gönül rahatlığıyla gidip piknik yapabilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturdu.

Yaptığı kamulaştırma çalışmalarıyla ve ecdat yadigârı eserleri tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da takdirini kazanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kale Arkası, Kültür ve Turizm Yolu, Asya ve Osmanlı Mahalleleri, Kızılay, Kızılkoyun ve Belediye Bahçelerini de kamulaştırma sonunda betonarme yapıları şehrin göbeğinden kaldırarak alanları yeşile kavuşturup vatandaşların hizmetine sundu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir