Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Saç Ekimi ile Kellik Sorununa Kalıcı Çözüm

Saç Ekimi ile Kellik Sorununa Kalıcı Çözüm

admin admin -
6 0

Saç Ekimi ile Kellik Sorununa Kalıcı Çözüm

Kellik sorununa kalıcı çözüm olarak saç ektirebilirsiniz. Söz konusu işlem geçmişten günümüze dek aralıksız olarak uygulanır. Bu kapsamda saç ekimi merkezini güvenle tercih edebilirsiniz. Ense kısmından alınan greftlerle kellik sorununuz artık tarihe karışıyor.

Saç Ekimi Nedir?

Saç ekimleri kelliğin en etkili tedavisidir. Bu yöntem sayesinde kellik sorunu kalıcı olarak tarihe karışıyor. Çünkü enseden alınan dönorlar ömür boyu dökülmeme özelliğine sahiptir. Bu kapsamda saç ekimi en güvenilir yöntemdir.

Saç Kökü Nedir?

Saç kökleri saç tellerinin yağlı olarak çıktığı en dip alandır. Bu alandan saç telleriniz yağlım olarak meydana gelir. Sonrasında saçlarınız yağlardan arınır ve olgunlaşmaya geçer. Bu süreç saç ekimi merkezi tarafından takip edilebilir.

Saç Yapısı Ve Saç Yapısı Çeşitleri Nedir?

Saç yapısı her insanda farklıdır. Kimi bireylerde saçlar daha yağlı ve incedir, kimi fertlerde daha kuru ve kalım yapıya sahiptir. Bu kapsamda saç ekimi fiyatları öncesinde saç yapısı analiz edilir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimleri daha çok kellik sorunuyla boğuşan kadın ve erkeklere uygundur.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Fue saç ekimleri,fut saç ekimleri,safir saç ekimleri,dhi saç ekimleri gibi birçok farklı modellerden saç ektirme yöntemleri mevcuttur.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimleri profesyonel ortamda yapılır. Ense kısmı tıraş edilerek bu bölgeden ihtiyaç kadar sağlıklı greftler alınır. Sonrasında saçsız alanda kanallar açılır. Buradan yeni greftlerin ekimi tek tek yapılır. Böylece saç ekimleri işlemi tamamlanır.

Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Saç ekimlerinin avantajları oldukça geniştir. Yöntem sayesinde yüksek özgüven sağlanır. Bireylerin kendileriyle daha barışık kalması sağlanır.

Hangi Aylar Saç Ekimi İçin Uygundur?

Saç ekimleri yılın tüm aylarında yaptırılabilir. Bu nedenle ekimlerde herhangi dönemsel kısıtlamalar söz konusu değildir. Fakat iş yoğunluğu daha düşük olduğundan saç ekimlerinin özellikle Sonbahar mevsiminde yaptırılması önerilir.

Saç Ekimi İçin Yaş Sınırı Nedir?

İster kadın olsun ister erkek olsun, saç ekimlerinde herhangi yaş sınırlamaları yoktur. Bu nedenle yaşınız ve cinsiyetiniz ne olursa olsun,dilediğiniz dönemlerde saç ektirebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken profesyonel saç ektirme merkezi sitesinden randevu formu doldurmaktır.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç ektirme operasyon süreçleri fazla sürmez. Fakat tercih edilen saç ektirme merkezinin yüksek kaliteye sahip olması operasyon sürecinin kısa olmasında en etkili etkendir. Bu kapsamda saç ektirme operasyonları genel anlamda en fazla 12 saat sürebilir.

Saç Ekimi Sonucu Ne Zaman Görülür?

Saç ekimleri sonucu bilinenin aksine hemen görülmez. İşlemden 5 ay sonrasında ekilen yeni saçlar  orta düzeyde çıkışını tamamlar. Yeni saçlar ise 12 ay sonrasında görülür.

Saç Ekimi Öncesi Nasıl Bir Cilt Bakımı Yapılması Gerekir?

Saç ekimlerinden öncesinde kaliteli bir şekilde cilt bakımı yapılmalıdır. Operasyondan öncesinde mutlaka kafa derisinin en azından 1 kez yıkanması gerekir.

Saç Ekimi Sonrası Saç Nasıl Yıkanır?

Saç ekimlerinden sonrasında saçların kaliteli bir güzellik salonu üzerinden yıkanması daha mantıklıdır. Böylece ekilen yeni saç köklerinin sağlığı güvence altında kalmış olur. Bu eylem ekimden hemen sonrasında yapılması söz konusu değildir. Çünkü ekilen köklerin zarar görmemesi son derece önemlidir. Bu nedenle saç ekimlerinden 1 ay sonrasında saçlar hafif düzeyde yıkanabilir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimlerinin güncel fiyatları ekim yaptırılmadan önce mutlaka bilinmelidir. Pek çok saç ektirme merkezlerinde yüksek fiyat tarifeleri sunulur. Bu durum müşteri memnuniyetsizliğine neden olacaktır. Dolaysıyla saç ektirmeye karar verdiğinizde evinizin konforunda güncel saç ektirme fiyatını mutlaka takip etmelisiniz. Bu nedenle sizler söz konusu sorunu yaşıyorsanız mutlaka saç ekimi fiyatları incelemelisiniz. Akabinde saç ektirme sitesinden dilediğiniz günde saç ektirme randevusu alabilirsiniz. Kusursuz ekimlerle hayatınızın çok daha kaliteli olması mümkündür.

https://www.nimclinic.com/tr/sac-ekimi/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir