Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. PERŞEMBE DOĞALGAZ’LA ISINMAYA BAŞLADI

PERŞEMBE DOĞALGAZ’LA ISINMAYA BAŞLADI

admin admin -
2 0

Bakanlığı döneminde Türkiye genelinde doğalgazın yaygınlaştırılması için yoğun çaba sarf eden Başkan Güler; Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerini doğalgaz ile buluşturarak inanılması zor bir projeyi hayata geçirmişti. Tüm ülke genelinde yaygınlaştırılan ve Ordu ili Altınordu ilçesinde de kullanılmaya başlanan doğalgaz şimdi ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile Perşembe ilçesinde evleri ısıtmaya başladı.

PERŞEMBE’DE YÜZDE 40’LIK BÖLÜM DOĞALGAZ İLE BULUŞTU

Ordu’nun 19 ilçesinde alt ve üstyapı çalışmaları haricinde önemli yatırımlara da imza atan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçeleri haricinde doğalgaz ağının genişletmek için başlattığı altyapı yatırım çalışmasına hız kazandırdı. Bu kapsamda Perşembe ilçesinde geçtiğimiz aylarda başlatılan doğalgaz çalışmasında yüzde 40’lık bölüm geride kaldı. Perşembe ilçe merkezi dahil olmak üzere Efirli Mahallesi’nde doğalgaz akımı başlarken çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

1 YIL İÇERİSİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK

Perşembe ilçe merkezini kapsayan doğalgaz çalışmalarının 1 yıllık süre zarfında tamamlanacağının müjdesini veren Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Başkan Tandoğan açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“İlçemizde kısa süre önce başlattığımız doğalgaz çalışmalarında yüzde 40’lık bölüm tamamlandı. Altyapısı tamamlanan mahallelerimizde evlere doğalgaz akışı sağlandı. Hedefimiz 2024 yılı içerisinde mücavir alanlar dahil olmak üzere ilçe merkezimizde doğalgaz akışının tamamlanması planlanmaktadır. Bu yatırımın ilçemize kazandırılması ve yapılan yatırımın takip edilmesi noktasında bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz çalışmalarının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür eden ilçe sakinleri, “Bizim için hayal olan bir çalışma ilçemizde başladı. Yıllardır söyleniyordu. Ancak bir çalışma yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız seçim öncesi böyle bir vaat vermişti. Sözünü yerine getirdi. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir