Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Netkafem Nedir?

Netkafem Nedir?

admin admin -
4 0

Netkafem Nedir?

NetKafem Türkiye Disksiz Sisteme Geçiş Yapın!

Netkafem; bilgisayarlarınızın disksiz olarak çalışması, Client (ortak kullanılan bilgisayar) bilgisayarlarının sürücü(driver) güncellenmesi ve kafenizdeki oyunların otomatik güncellenmesini sağlayan ilk ve tek uygulamadır. Client imaj ve server bilgisayar koruması sağlayan, kullanıcı bazlı yada dışarıdan gelebilecek her türlü zararları engelleyerek sisteminizin sürekli ilk günkü gibi stabil çalışmasını sağlamaktadır.

Basit kurulum ve basit kullanıcı ara yüzü ile, kullanıcı dostu olan Netkafem, tüm müşteri bilgisayarlarını disksiz çalıştırma sağlayarak sizleri sabit disk maliyetinden kurtaran, sürekli oyun güncelleme iş yükünüzü ortadan kaldırarak otomatik güncelleme sistemi sunan, hem maddi hem de manevi fayda sağlamaktadır.

Türkiye deki geniş bayi ağımız kaliteli hizmet sunma hedefi ve yazılım ekibimiz güncel sürüm yayınlarıyla ihtiyaçlarınızı karşılama hedefiyle sizlere hizmet sunmaktadır.

Sizlerde Netkafem ailemize katılarak, kaliteli hizmet ile işletmenizdeki tüm yönetimi tek uygulama altında sağlayabilirsiniz.

Netkafem Hayatı Günceller…

https://netkafemturkiye.com

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir