Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İZBİLİM KOLEJİ’NDE GELECEĞE YATIRIM: BURSLULUK SINAVLARI VE YENİ NESİL EĞİTİM MODELİ

İZBİLİM KOLEJİ’NDE GELECEĞE YATIRIM: BURSLULUK SINAVLARI VE YENİ NESİL EĞİTİM MODELİ

admin admin -
8 0

İZBİLİM KOLEJİ’NDE GELECEĞE YATIRIM: BURSLULUK SINAVLARI VE YENİ NESİL EĞİTİM MODELİ

 

İzmir’in öne çıkan eğitim kurumlarından biri olan İzbilim Koleji, geleceğin liderlerini yetiştirmek adına düzenlediği bursluluk sınavları ile dikkat çekiyor. Yoğun talep nedeniyle 2 kez yapılan sınavlar, 3. sınıftan 11. sınıfa kadar binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Kazanan öğrenciler, çeşitli burs imkanlarıyla İzbilim Koleji’nin ayrıcalıklı eğitiminden faydalanacak.

 

İzbilim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Yavuz, eğitim anlayışlarına vurgu yaparak, “İzbilim’den mezun olan çocuklarımız, teknoloji üretecek ve çevreleriyle sağlıklı iletişim kurarak alanlarında başarılı bireyler olacak” dedi. “Bilimin İzinde” mottosuyla kurulan İzbilim Koleji, Egekent’te başarılı çalışmalara imza atan bir eğitim kurumu olarak öne çıkıyor.

 

Yoğun İlgi: Bursluluk Sınavları ve Velilerin İlgisi

 

Kolejin kaliteli eğitim anlayışı ve sunduğu sosyal imkanlar, velilerin yoğun ilgisini çekiyor. İzbilim Koleji, 2020 yılında kurulmasına rağmen kısa sürede öğrenci ve velilerin gözdesi haline geldi. Ocak ayında gerçekleştirilen bursluluk sınavlarına gösterilen ilgi, ilk sınavda yer bulamayanlar için ikinci bir şansın verilmesine neden oldu. 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar için düzenlenen sınavda öğrenciler, İzbilimli olmanın kapılarını aralıyor.

 

Yeni Nesil Eğitim Modeli ve Geleceğe Hazırlık

 

İzbilim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Yavuz, yaptığı sunumda okulun sunduğu avantajlardan ve başarılarından bahsetti. Dijital eğitimle yüzyüze eğitimi birleştiren yeni nesil eğitim modeline vurgu yapan Yavuz, pandemi sürecinde hızla yaygınlaşan bu modelin İzbilim Koleji tarafından önceden benimsendiğini ifade etti. Yavuz, “Öğrencilerimiz sadece teknolojiyi kullanmakla kalmayacak, aynı zamanda teknolojiyi üreten bireyler olacak” dedi. Kolejin özgün sistemleri, öğrencilere yönlendirilmiş eğitimle başarılarını artırmalarına olanak tanıyor.

 

Velilere Özel Fırsatlar ve Erken Kayıt Avantajları

 

İzbilim Koleji ortaklarından Bora Karasu, okullarının alanında ilklere imza attığını belirtti. Öğrenci ve ailelerin değerlendirmeye alındığı kayıt sürecinde burslar, başarılar doğrultusunda öğrencilere veriliyor. Bora Karasu, velilerin özel fırsatlar ve avantajlı ücretlerle erken kayıt yaptırmalarını sağlayacaklarını açıkladı.

 

İzbilim Koleji’ne kazanan öğrenciler, burslarının yanı sıra eğlenceli ve öğretici bir eğitim süreci geçiriyor. Kolejin öğretmenleri, her öğrencinin özel olduğu bilinciyle yaklaşıyor ve derslerde bilimin izlerini takip ediyor. Öğrencilere bireysel yeteneklerine göre yönlendirme yapılırken, çok dilli bir eğitim modeli benimsemenin avantajları da vurgulanıyor. İzbilim Koleji, öğrencilerine hayatları boyunca farkındalık kazandırarak, onları başarılı, çok yönlü bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyor.

 

 

İZBİLİM Koleji İletişim Bilgileri:

Web Sitesi: www.izbilimkoleji.k12.tr

Instagram: @izbilimkoleji

Telefon: +90 850 533 3035

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir