Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbulspor – Galatasaray maç sonucu: 0-6

İstanbulspor – Galatasaray maç sonucu: 0-6

admin admin -
7 0

İstanbulspor – Galatasaray maç sonucu: 0-6

Süper Lig’de heyecan devam ederken, haftayı Körfez’de geçiren İstanbulspor ile Galatasaray, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Gençlerbirlik ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Kasımpaşa’yı 3-1 ve Alanya’yı  4-2 yenip galibiyetle devam eden sarı-kırmızılılar bu kez İstanbulspor’u affetmedi.

 İki farklı 11’le oynanan İstanbulspor’un organize ettiği ve tüm gelirinin deprem bölgesine bağışlanacağı karşılaşmayı

 Aslan 6-0 kazandı. Okan Buruk’un  iki farklı yarıda iki farklı 11’le sahaya çıktığı maçta Cim Bom’a galibiyeti getiren golleri; Milot Rashica, Sergio Oliveira, Bafetimbi Gomis, Emin Bayram, Nicolo Zaniolo ve Leo Dubois’nın golleriyle 6-0 kazandı. 1xbet güncel giriş

 Zaniolo yine heyecanlandırdı Performansı merakla beklenen

 İtalyan yıldız Zaniolo, Alanya’nın İstanbulspor ile oynadığı maçın ardından golünü kaydetti. 84. golü atan 23 yaşındaki oyuncu, 88. golde Dubois’nın da asistini yaptı.

 Karşılaşmanın 8. dakikasında Galatasaray’ın ön alanda baskı yaptığı topta Rashica’nın bulduğu golle sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmada 1-0 öne geçti.

 19 sayılı maçta Yunus Akgün sağ kanattan ceza sahasına dönerken, Oliveira dengeli bir şutla korneri gördü ve fileleri vurdu. Galatasaray 2-0 önde.

 40. dakikada Berkan derin oynadı, Yunus tekrar penaltıyı çevirdi, Gomis sol ayağıyla skoru 3’e yükseltti.

 55. dakikada Yusuf Demir sağ taraftan serbest vuruş yaptı, Emiro Bayram kafa vuruşunda kafa buldu ceza sahası ve kazandı: 4:0. 84’te Zaniolo, Yusuf’un pasını ağlara gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

 Aynı dakikada Yusuf bu kez ceza sahası dışından sert şutunu çekti, kaleci çekti ve Zaniolo topu bitirdi. Aslan’ın yeni yıldızı, Alanya maçı sonrası oynanan ikinci hazırlık maçında da galibiyet sevinci yaşadı.

 88. dakikada Zaniolo sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci gole izin vermedi,  İtalyan yıldız topu çevirdi, Dubois bitirdi. Galatasaray 6-0 önde.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir