Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği ve Aykan Çiçek’ten Anlamlı Destek

İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği ve Aykan Çiçek’ten Anlamlı Destek

admin admin -
4 0

 İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği ve Aykan Çiçek’ten Anlamlı Destek

 

Adıyaman’da yaşanan yıkıcı depremin ardından, İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği, Başkan Aykan Çiçek’in yönetiminde, depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti. Konteyner kentlerde yaşam mücadelesi veren 100 aileye gıda yardımı sağlayarak onlara umut ışığı olan dernek, zor günlerde toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

Aykan Çiçek ve derneğin, depremden zarar gören ailelere ulaştırdığı yardımlar, onların yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve moral bulmalarını amaçlıyor. İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği’nin bu zor zamanlarda gösterdiği çaba ve özveri, toplumda büyük takdir topladı.

Yardım faaliyetlerine ilişkin Aykan Çiçek, “Depremden etkilenen ailelerimizin yanında olarak, onlara bir nebze olsun destek olmak bizim için büyük önem taşıyor. Ulaştırdığımız yardımlarla, onların günlük yaşamlarında bir fark yaratmayı ve umutlarını yeşertmeyi hedefliyoruz. İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği olarak, ihtiyaç sahibi her bireye yardım eli uzatmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Dernek gönüllüleri ve çalışanlarının katkılarıyla gerçekleştirilen yardım operasyonu, Adıyaman’daki depremzedeler için önemli bir destek kaynağı oldu. Aykan Çiçek’in liderliğindeki İstanbul Kimsesiz Çocuklar Derneği, bu yardım kampanyasıyla toplumsal dayanışmanın gücünü ve birlikte hareket edildiğinde neler başarılabileceğini gösterdi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir