Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İnstagram Gizli Hesaplar

İnstagram Gizli Hesaplar

admin admin -
3 0

İnstagram Gizli Hesaplar

İnstagram, kişilerin oluşturduğu profilde fotoğraf ve video yükleyerek başkalarıyla paylaşabildiği sosyal medya platformudur. Profilimizi herkesle paylaşabildiğimiz gibi profilimizi gizleyerek sadece istediğimiz insanlarla da paylaşabiliriz. Hesabınız gözükmeden gizli profili görme işlemi için kullanacağınız çeşitli sayıda uygulama vardır. Karşınızdaki gizli hesaba ulaşmak için bu uygulamalardan kolayca yararlanabilirsiniz. Hangi uygulamayı seçeceğinizi bilmiyorsanız size kullanabileceğiniz uygulamalardan bahsedebiliriz. Bu uygulamalardan en çok kullanılanları bestwhozi ve lili uygulamalarıdır.

 

Instagram Gizli Hesap Görme

instagram gizli hesap görme uygulamasını kullanmak, instagram uygulamanızı kullanmak kadar kolaydır. instagram gizli hesap görme uygulamasını telefonunuza indirerek uygulamaya erişim sağlayabilirsiniz. Bazı tarayıcı ve telefonlarda postegro uygulaması desteklenmiyor olabilir. Bu durumda devreye  lili uygulaması giriyor. Uygulamalara giriş yapmak için tarayıcınızdan ya da uygulamanızdan giriş seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Kullandığınız İnstagram hesabı bilgilerinizi girerek lili uygulamasına erişim sağlayabilirsiniz. Ve görmek istediğiniz gizli profillere ulaşabilirsiniz.

 

Gizli Hesap Görme Uygulaması Ücret

Lili uygulaması İnstagram gizli profilleri gör seçeneği için kullanılan bir uygulamadır. Uygulama üzerinden ücretsiz olarak görebileceğiniz günlük üç profil görüntüleme hakkınız oluyor. Uygulama üzerinden bir günde üçten fazla hesaba bakmak isterseniz uygulama sizden ücretli üyelik talep ediyor. Ücretli üyelik aldığınız da size sunduğu bazı farklı işlem imkanları da oluyor. Yani https://gizlihesapgorme.com/ uygulamasını ücretsiz kullanabilirken işlem çeşitliliğinizi arttırmak için ücretli de kullanabilirsiniz.

 

Postegro Lili Uygulaması

Birçok kullanıcının arama motorlarında merakla arattıkları Instagram gizli profilleri gör yazısına karşılık çıkabilen en başarılı yanıt lili uygulaması son zamanların en başarılı APK uygulamasıdır. APK uygulaması olan lili olarak kullanıcılar arasında yaygınlaşmıştır. Lili uygulamasını indirmek için arama motoruna instagram kapalı hesap görme yazıldığında ilk başta lili uygulaması çıkar. Çıkan ilk bağlantıya tıkladıktan sonra indire basıp telefona bazı izinler verildikten sonra Lili Uygulaması telefon, tablet ve bilgisayara iner. Başarılı bir uygulama olan lilinin kullanımı oldukça basittir. Lili uygulamasını kullanamaya başlamak için uygulamayı açıp giriş yazılan yere tıklayın İnstagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz yeterlidir. Kullanışlı ve başarılı uygulama olan lili kullanıcılar arasında hızla yayılmaktadır.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir