Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Günnur Gültekin Başarılı Bir Oyuncu Olmayı Ben Seçtim

Günnur Gültekin Başarılı Bir Oyuncu Olmayı Ben Seçtim

admin admin -
2 0

Günnur Gültekin Başarılı Bir Oyuncu Olmayı Ben Seçtim

 

Beni en çok duygulandıran Güneşi Gördümde rol aldığım esnaf rolüydü. Etkisinden 2 sene çıkamadım diyen başarılı oyuncu aynı zamanda oynadığı diğer filmler şu şekilde sıralanabilir; New york da beş minare Newyork’ta 5 minare, Babam ve oğlu, 7 İnci koğuştaki, mucize, Kelebeğin rüyası, Aşk tesadüfleri sever ve Gönül filmidir.

Başarılı İş Kadını Günnur Gültekin kimdir yakından tanıyalım. Günnur Gültekin 2010 yıllarında her ne kadar adını oyunculuk üzerine duyurmuş olsa Günnur Gültekin aynı zaman aile şirketinin tek varisidir. Başarılı iş kadını Günnur Gültekinin eğitim hayatına hep birlikte göz atalım.

İlk okulu başarılı ile tamamlayan Günnur hanım Lise eğitimine ülkemizin en prestijli lisesi olan Galatasaray lisesini kazanmıştır. Ailesinin ve arkadaşlarının Günnur hanımın Galatasaray lisesini kazanması pekte şaşırtmamıştı aslında. Üniversite eğitiminde ise 2007 Boğaziçi üniversitesi Finans mühendisliği kazandı.

Bu başarıların ardından ise yurtdışından bir eğitim bursu kazandı.Amerika’da 2012 the university of cambridge Uluslararası dış ticareti kazandı.

Ben oyuncu olmak istediğimde çok gençtim ama yılmadım Müjdat Gezen oyunculuk eğitimi alarak tam 7 filmde rol aldım. Ben hayallerimi bırakmadım ve sizde asla bırakmayın diyerek sözlerini güzel oyuncu Günnur Gültekin sonlandırdı.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir