Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gaziantep FK, Süper Lig’de Üst Üste 5. Maçta Galibiyet Arayışında

Gaziantep FK, Süper Lig’de Üst Üste 5. Maçta Galibiyet Arayışında

admin admin -
6 0

Gaziantep FK, Süper Lig’de Üst Üste 5. Maçta Galibiyet Arayışında

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında evinde TÜMOSAN Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Takım, son 5 maçında bir galibiyet elde edemeyerek puan kayıpları yaşadı.

Son 5 Maçta Gaziantep FK’nin Performansı

Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup eden Gaziantep FK, ardından oynadığı Siltaş Yapı Pendikspor, Atakaş Hatayspor ve EMS Yapı Sivasspor ile berabere kaldı. Fenerbahçe’ye ise deplasmanda 1-0 yenilen takım, dün akşam oynanan Konyaspor maçından da 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçlarla birlikte Gaziantep FK, 5 maçtır galibiyet sevinci yaşayamıyor.

Sıralamada 14. Sıraya Gerileyen Gaziantep FK’nin Gözü Galatasaray Maçında

Ligde topladığı 23 puanla 14. sırada bulunan kırmızı-siyahlı ekip, rakip fileleri 25 kez havalandırırken kalesinde ise 33 gol gördü. Gaziantep FK, önümüzdeki hafta 29 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Ancak, takımın önemli isimleri Mustafa Eskihalleç ve Ogüz Özçiçek’in cezalı duruma düşmesi, bu kritik mücadele öncesinde teknik heyeti düşündürüyor. İki oyuncunun Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek olması, Gaziantep FK’nin zorlu deplasmanda nasıl bir performans sergileyeceği konusunda merak uyandırıyor.

Gaziantep FK, Galatasaray karşılaşmasıyla birlikte galibiyet hasretine son verip üç puanla tanışarak lig sıralamasında yükselmeyi hedefliyor. Futbolseverler, bu kritik maç öncesinde takımın performansını ve eksikliklerini yakından takip ediyor. megapari promosyon kodları

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir