Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bulaşık Makinesinin Programı Neden Bitmez? Bulaşık Makinesi Program Bitirmeme Arızası Nasıl Giderilir?

Bulaşık Makinesinin Programı Neden Bitmez? Bulaşık Makinesi Program Bitirmeme Arızası Nasıl Giderilir?

admin admin -
2 0

Bulaşık Makinesinin Programı Neden Bitmez? Bulaşık Makinesi Program Bitirmeme Arızası Nasıl Giderilir?

Bulaşık makinesi temel çalışma prensibi gereğince, seçtiğiniz yıkama programına göre yıkama işlemini tamamlar. Yıkama işleminin tamamlanmasıyla birlikte de program sona erer ve kapak kilidi açılır. Ancak bazı sorunlar nedeniyle bulaşık makinesinin programı bitirememesi sorunuyla karşı karşıya kalınabiliyor. Bulaşık makinesinin yıkama programını sonlandıramaması veya diğer bir ifadeyle programı bitirememesi problemi sorununda çevresel nedenlerle meydana gelebildiği gibi teknik bir arıza nedeniyle de ortaya çıkabilir.

Bulaşık makinenizin programı bitirememesi sorunu ile karşı karşıya kaldığınızda, sorunun nede kaynaklandığının belirlenmesi ve çözüm sağlanabilmesi için 7/24 Ümraniye Arçelik Servisi merkezimize başvuru yapabilirsiniz. Servisimiz haftanın her günü 24 saat bölge genelinde mobil servis araçları ile müdahale için hazır bulunmaktadır. Böylelikle bölge genelinde aynı gün servis hizmeti sağlayabiliyoruz.

Bulaşık Makinesi Programının Bitmemesi Nedenleri Nelerdir?

Bulaşık makinesinin programının bitmemesi pek çok farklı nedene bağlı olarak karşılaşılabilecek bir problemdir. Bulaşık makinenizin yıkama programını sonlandırmasına engel olabilecek etkenler çevreselde olabilir. Örneğin bulaşık makinenizin kapısı tam kapanmamış olabilir veya bağlı olduğu su tesisatında su kesintisi yaşanıyor olabilir. Ayrıca su basınç seviyesinin düşük olmasından dolayı yıkama programı ilerlemiyor ve dolayısıyla da sonlanamıyordur.

Bulaşık makinesinin su giriş ventili veya su seviye anahtarı parçaları arızalanmış olabilir. Bulaşık makinesinin program aygıtı arızası, kapak kilit mekanizması arızası gibi teknik arızalar söz konusu olabilir. Makinenizde yıkamanın sonlanmaması sorunun bu olasılıklardan hangisine bağlı meydana geldiğinin tespiti için uzman teknikerlerimiz, arıza tespiti yapmaktadır. Arıza tespit işlemlerinde belirlenen arızaya ilişkin tüm onarım veya parça değişim işlemleri ise Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezimizin tam donanımlı servis araçları sayesinde yine yerinde gerçekleştirilir.

Bulaşık Makinesi Programı Bitirememe Sorunu Nasıl Çözülür?

Bulaşık makinenizin dışında kaynaklanan sorunların haricinde makinenizin içindeki problemler için Pendik Arçelik Servisi uzman teknikerlerimiz tarafından müdahale edilir. Bulaşık makinenizde yapılan arıza kontrollerinde tespit edilen arızalı parçaya ilişkin onarım müdahaleleri yerinde gerçekleştirilir. Tam donanımlı servis araçlarımız sayesinde ilgili arıza ne boyutta olursa olsun onarımı veya değişim işlemleri yerinde gerçekleştirilir.

Hızlı ve kaliteden ödün vermediğimiz bulaşık makinesi servis hizmetlerimizde 1 yıl garanti sunuyoruz. Ayrıca makinenizde değişim gerektiren parçalarınızın yerine taktığımız yedek parçalar %100 orijinaldir. Böylelikle servis hizmetlerimiz sonrasında makinenizde hem performans hem de dayanıklılık bakımından garanti verebiliyoruz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir