Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başkan Altay: Çumra’daki Apa Kamp Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Altay: Çumra’daki Apa Kamp Alanı’nda incelemelerde bulundu.

admin admin -
2 0

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’la birlikte yapılan incelemeler sırasında kamp alanının fiziki durumu, içerisinde bulunan tesisler ve spor alanları üzerinde detaylı bir değerlendirme yapan Başkan Altay, öğrencilerin konforunu ve eğitim olanaklarını en üst düzeye çıkardıklarını söyledi.

Başkan Altay, kamp alanının gençlere sunduğu imkanları artırarak, onların sosyal, kültürel ve sportif alanlarda daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağladığını ifade ederek şöyle devam etti:

“Selçuk Üniversitemizle yaptığımız protokolle kullandığımız kamp alanı Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi öğrencilerimizin sosyal ve sportif faaliyetlerini destekleyen önemli bir merkez oldu. 34 bin 500 metrekarelik alana sahip Çumra Apa Kamp Alanı sadece yaz aylarında değil, yıl boyunca etkin şekilde kullanılacak. Öğrencilerimiz için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Onlar için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” 

Selçuk Üniversitesi’yle yapılan iş birliğiyle; Çumra Apa Kamp Alanı’nda, Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademisi (LİMA) ve Bilgehane öğrencileri başta olmak üzere hafta sonları doğa kampları, aile kampları ve izcilik kampları gerçekleştiriliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir