Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır

GÜNCEL - 12-03-2023 22:14 356 kez okundu.

Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır

İstanbul'un her ilçelerine Su Tesisatçısı Acil Servis  Sayarlar Tesisat olarak tesisat ile alakalı bütün sorunlarınıza çözüm buluyoruz. Uzun yıllardır bu sektörte faliyet göstermekteyiz önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir su tesisatçısı denince akla gelenleri kısaca anlatmaya çalıştım. Bize ulaşmak istediğiniz çağrı numaralarımız

0552 526 40 49                    0552 010 58 30                0542 125 58 30

Su Tesisatçısı Acil Servis Su tesisatçısı, suyun evlerimizde, iş yerlerimizde ve diğer yapıların içindeki tesisat sistemleri aracılığıyla taşınmasını ve kullanılmasını sağlayan kişidir. Su tesisatçıları, su boruları, musluklar, duş başlıkları, lavabolar, tuvaletler ve diğer tesisat malzemelerinin montajı, tamiri ve bakımı gibi işlerle ilgilenirler. Ayrıca, sızıntıları onarır, su basıncını ayarlar ve su ısıtıcıları gibi su ısıtma sistemlerini kurar veya tamir ederler. Su tesisatçıları, suyun güvenli, temiz ve verimli bir şekilde taşınmasını sağlamak için önemli bir rol oynarlar.

Yaptığımız hizmetler

✅ Su Kaçağı Tespti                                                                    ✅ 7/24 Mobil Servis

✅ Kamera ile Kanal Görüntüleme                                      ✅ Kaliteli Ve Güvenilir

✅ Petek Temizliği                                                                      ✅ Müşteri Memnuyeti

✅ Robot Kullanımı İle Tıkanıklık Açma                           ✅ 1.5 Yıl Garantili

✅ Termal Kamera ile Kalorifer Kaçağı Bulma               ✅ En Yakın Tesisatçı

✅ Musluk Tamirçisi                                                                  ✅ Pimaş Yıkama

✅ Su Tesisatı Bakım Onarım                                                 ✅ Mutfak Tıkamıklığı Açma

✅ Tamir Ve Tadilat İşleri                                                        ✅ Cihazla Su Kaçağı Bulma + Seramik Kapama

 

Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır

Su Tesisatçısı Acil Servis Öncelikle siz değerli müşterimiz bizi arama sonuçunda çağrı merkezimize randevu oluşturduktan sonra size en yakın mobil servisimiz size doğru yola çıkar. Size ulaştığında öncelikle arızanın durumu hakkında sizlere bir kaç soru sorar sizde onları cevapladıktan sonra Sayarlar Tesisat ustalarımız işlerine koyulur.

 

 

Su Tesisatçısı Acil Servis İlk başka uygun biyerden basınç test pompasını tesisatınızı test etmek için bir yerden giriş saglarlar eğerki basınç test pompasının manometresi düşüş sağlıyosa ilk başka kaçıran musluk,duş bataryası,kapınızın öündeki saat vanası kontrol edilir daha sonrasında eğerki bir daha düşüş sağlıyosa akustik dinleme cihazı ile dairenizde tesisat ile alakalı her yer dinlenir arızayı nokta atışı bulduktan sonra size arızanın durumu hakkında bilgi verilir

Su Tesisatçısı Acil Servis Sizin bilginiz dahilinde arızanın olduğu yer tek seramik olarak kırılır daha sonrasında arıza tamir edip seramiği yeni (kapaması) yapılır daha sonrasında daireniz eski haline getirilir bütün kontroller yapıldıktan sonra memnuniyet taktirinde dairenizden ayrılmış oluruz

Robot İle Tıkanıklık Açma Nasıl Yapılır

Siz değerli müşterilerimizin günlük kullanım alanları olan tuvalet,lavabo,banyo,klozet,mutfak,balkon, ve bunlar gibi daha bir çok pissu gider hattımız tıkandı soruna cevabınızı yanıtlamaya çalıştım. Öncelikle uzman bir Sayarlar Tesisat ekibine çağrı merkezimizden ulaşmanız yeterli olucaktır.

Daha sonrasında istanbul'un her ilçesinde sürekli hareket halinde olan ekiplerimeze yönlendiriliceksiniz randevu oluşturulduktan sonra size en yakın su tesisat ekibimiz size doğru yönlendirilecektir.

ustalamız size geldiğinde gayet güler yüzlü kılık kıyafetleri düzgün bir şekilde tıkanıklık olan bölgeye hazırlıklarını yapmaya başlar daha sonrasında robot dediğimiz makinanın içersiden yay ismini verdiğimiz klavuzu içine koyar Su Tesisatçısı Acil Servis daha sonra robot ile tıkanılı olan pimaş ın içine doğru yay ımızı salar bir elinde robot un kolu diyer elinde ise yay ı tutar ve hiç bir yeri kırmadan dökmeden tıkanıklık açma işlemi başlar.

Tıkanıklık açıldıktan sonra ustalarımız sizin hep sorduğunuz soru neden tıkanmış soruna cevap verebilmek için kamera ile pimaş ı kontrol eder daha sonrasında bir daha aynı sorunu yaşamamanız için sizin bilgilendirir daha sonrasında gayet güler yüzlü sizinde memnuyetiniz ile birlikte dairenizden ayrılır.

Petek Temizliği Nasıl Yapılır

Neden petek temizliği yaptırmalıyım bunun için kış aylarını beklemeye gerek yok peteklerinizi açtınız aradan biraz zaman geçtikten sonra peteklerinizin altı ısınmadığı ilginizi çekti bunu artık dert edinmezine gerek kalmıcak Sayarlar Tesisat olarak ilk önceliğimiz olan müşteri memnuyetidir.

   

Dairenize gelen ustalarımız siz değerli müşterimizinde o çok değerli zamanı fazla almıcak bi şekilde 20 dakika içerisinde bütün petekleriniz hiç bir Su Tesisatçısı Acil Servis yeri dökmeden her peteği sökmeden tek petekten özel kullandığımız hava komparasör cihazlarımızla temizlik yapıyoruz.

Petekler temizlendıkten sonra kombinin filtresinide temizlip bütün petekleri alt ve üst kople ısıntıktan sonra size bilgisini verip sizinde memnun kalmanız halinde dairenizden mutlu ve sizinde memnuyetiniz halinde ayrılıyoruz.Daha sonrasında Firmamızı çağrı yaparak müşteri memnuyetinizi ve sikayatinizi bildirebilirsiniz.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 SAP, yapay zeka çağında şirketlerin başarıya ulaşmasını sağlayacak inovasyonlarıyla, veri odaklı iş dönüşümünün geleceğini şekillendiriyor

SAP, yapay zeka çağında şirketlerin başarıya ulaşmasını sağlayacak inovasyonlarıyla, veri odaklı iş dönüşümünün geleceğini şekillendiriyor

29-03-2024 - GÜNCEL

İtalyan Zincir Bileklik

İtalyan Zincir Bileklik

29-03-2024 - GÜNCEL

1xbet betpas