GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2023 23:31

Uğur Koman Türkiye’yi gururlandırdı

Uğur Koman Türkiye’yi gururlandırdı

Ülkemiz için oldukça önemli bir yere sahip olan Komel makina yönetim kurulu başkanı olan Uğur Koman başarısının sırlarını anlattı.
Oldukça yoğun bir çalışma hayatına sahip olan ve bu konuda ekibi ile ülkemiz için çalışan Komel makine altmış ülkeye ihracat yapmakta. Sektördeki en çok ihracat yapan firma ünvanına da sahip olan şirket bu konuda oldukça başarılı işlet yürütmekte. Başarısını her geçen gün daha da arttıran ve bunun içinde oldukça yoğun çalışan ekip emeklerinin karşılığını da alıyor. Bu konuda iş ortağı Uğur Koman ise sadece iş hayatında değil özel yaşamında da oldukça farklı ve başarılı. Uzun zamandır spor ile ilgilinen ve ilk olarak güreş konusunda kendini kanıtlayan iş adamı ardından futbol, kick box gibi alanlarda kendini gösterdi. 
Evli ve iki çocuk babası olan Uğur Koman ailesi işe vakit geçirmeyi de çok seviyor. Özellikle doğa da vakit geçirmeyi seven ve bu konuda kendine ağaç ev yapan iş adamı burada ailesi ve hayvanları ile zamanını geçiriyor. Yürüyüşler yapan ve motivasyon sağlayan iş adamı bu konuda oldukça mütevazi bir hayata sahip.

EDİTÖREDİTÖR