GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-11-2022 11:34

Sapphire FUE Saç Ekimi Nedir?

Sapphire FUE Saç Ekimi Nedir?

Sapphire FUE Saç Ekimi Nedir?

Saçların dış görünüş açısından ne kadar önemli olduğunu hatırlatmaya gerek yok! Ancak, her insan; saç konusunda aynı şansa sahip değildir. Kelleşme ve seyrekleşme sorunu ile karşı karşıya olan insanların sayısı zannedilenden çok daha fazladır. Bu noktada, insanlar; bu tür sorunlara çare bulmak adına arayışlara girerler. Sapphire FUE saç ekimi; seyrekleşme ve kelleşme sorununu ortadan kaldırır. Birçok kişi; bu yöntem sayesinde eskisinden bile gür ve sağlıklı saçlara kavuşur.

Sapphire FUE Saç Ekimine Kimler Başvurabilir?

Saç ekimi; her ne kadar avantajlı bir seçenek olsa da isteyen herkesin saç ektirmesi mümkün değildir. Kişinin en az 18 yaşında olması gerekir. Bunun yanı sıra, 80 yaşından büyük olan insanların da saç ektirmeleri tavsiye edilmez. Ayrıca, saç ekimi; hem erkekler hem de kadınlar için uygundur. Hastanın sağlık durumu; saç ekimi işlemi için müsait olmalıdır. Tansiyon ya da şeker hastalığı gibi kronik rahatsızlığı olan kişilerin saç ekimi öncesinde söz konusu rahatsızlıklarını kontrol altına almaları gereklidir.

Sapphire fue saç ekimi; adından da anlaşılabileceği üzere bir saç ekimi yöntemidir. Saç ekimi şartlarına uygun olan herkesin bu yöntemden faydalanması mümkündür. Kişinin ekstra bir özelliğe sahip olması gerekli değildir.

Sapphire FUE Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Takdir edersiniz ki, birden çok saç ekimi yöntemi mevcuttur. Kelleşme veya seyrekleşme sorunundan muzdarip olan insanlar; hangi saç ekimi yönteminin daha iyi olduğunu araştırırlar. Bu noktada, sapphire fue saç ekiminin birtakım avantajları olduğunu söylemek gerekir.

  • Her şeyden önce, bu yöntemde adından da anlaşılabileceği üzere safir uç kullanılır. Bu durum; vibrasyonun azalmasını sağlar. Bir başka deyişle, kelleşme olan bölgede kanal açılması sırasında oluşan doku hasarı riski en aza indirgenmiş olur.
  • Sapphire FUE saç ekimi; farklı bir avantajı ile de dikkat çeker. Diğer ekim yöntemlerine kıyasla daha sık ekim yapmak mümkündür. Bu durum; hastanın çok daha sağlıklı bir saç görünümüne erişmesini mümkün kılar. Ayrıca, yoğun kelleşme problemlerinin söz konusu olduğu vakalarda başarı oranını arttırır.
  • Sapphire FUE; diğer saç ekim yöntemlerine kıyasla çok daha güvenilirdir. Bilhassa ekim sonrası ortaya çıkması muhtemel şişkinlik gibi olumsuz durumlara daha az rastlanır. Bu durum; hastaların operasyon sonrası süreci sorunsuz bir şekilde atlatmalarını mümkün kılar.

Sapphire FUE Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sapphire FUE saç ekimi; her ne kadar çok başarılı bir süreci temsil etse de hastanın operasyonun ardından birtakım hususlara dikkat etmesi şarttır. Her şeyden önce, alkol ve sigara tüketiminden kaçınılmalıdır. Aksi takdirde, hastanın iyileşme süresi uzar. Bunun yanı sıra, saç ekimi yapılan bölge darbe ve tahrişlere karşı korunmalıdır. Tahrişe sebep olmayacak türden kıyafetler giyilmelidir. Saçlar ilk defa saç ekim merkezinde yıkanmalıdır.

AdminAdmin