Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mustafa Gündüz’ün Önderliğindeki EMEŞAD S.Y.D.D, Şehitler İçin Anlamlı Etkinlik Düzenledi

Mustafa Gündüz’ün Önderliğindeki EMEŞAD S.Y.D.D, Şehitler İçin Anlamlı Etkinlik Düzenledi

admin admin -
7 0

Mustafa Gündüz’ün Önderliğindeki EMEŞAD S.Y.D.D, Şehitler İçin Anlamlı Etkinlik Düzenledi

Emeklilikte Eşit Adalet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMEŞAD S.Y.D.D), Türkiye’nin sosyal dokusuna katkı sağlayan önemli organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Dernek, son olarak Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen 15 kahraman için anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Fevziye Camii’nde düzenlenen mevlid-i şerif ve lokma dağıtım etkinliğinde, EMEŞAD S.Y.D.D Genel Başkanı Mustafa Gündüz ve kadın kolları başkanı Selma Baş, şehitlerimizin ruhları için dualar okudu ve lokma dağıtımını birlikte gerçekleştirdi.

Genel Başkan Mustafa Gündüz, etkinlikte yaptığı konuşmada, toplumsal dayanışmanın ve birlik ruhunun önemine vurgu yaparak, şehitlerimizin ailelerine ve millete başsağlığı dileklerini iletti. Derneğin temel prensibi olan eşit adalet ve sosyal yardımlaşma misyonunu ön plana çıkaran Gündüz, toplumun bu tür etkinliklerde bir araya gelerek dayanışma içinde olmasının önemine değindi.

EMEŞAD S.Y.D.D, bu tür etkinliklerle sadece şehitlerimizin anısına değil, toplumda dayanışma kültürünü güçlendirmeye de katkı sağlıyor. Dernek, eşitlik, adalet ve yardımlaşma prensipleri doğrultusunda sosyal projelerini sürdürmeye devam ederek, toplumda duyarlılık ve farkındalık oluşturma misyonunu sürdürüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir