SAĞLIK
Giriş Tarihi : 22-10-2022 16:48

İzmir İmplant Tedavisi

İzmir İmplant Tedavisi

İzmir İmplant Tedavisi

Hızla gelişen teknoloji ile birlikte sağlık sektörü çok hızlı bir şekilde gelişmiştir. Gelişen sağlık sektörü içerisinde implant tedavisinin önemli bir yeri vardır. Pek çok kişi implant tedavisi ile sağlığına yeniden kavuşabiliyor.

İmplant Tedavisi Nedir?

İmplant tedavisi son dönemin gözde tedavilerinden birisi haline gelmiştir. Eksik diş tedavisi için kullanılan bu tedavi yönteminde çene kemiğinin içerisine titanyumdan yapılmış vidalar yerleştiriliyor. Bu vidalar sayesinde hastalar komşu dişlerine zarar vermeden eksik dişten kurtulabiliyor.

İmplant tedavisi kapsamında eksik dişler kısa sürede problem olmaktan çıkacaktır. Bu tedavi yönteminin kullanılmasıyla hastalar sağlıklı ve estetik bir gülüşe sahip olabiliyor. Yalnızca gülüş de değil bu tedavi ile hastalar en sert yiyecekler dahi zorlanmadan yiyebilir.

İmplant tedavisi kapsamında çene kemiğine yerleştirilen titanyum vidalar kök görevi görür. Bu sayede hastalar doğal ve sağlıklı bir görünüm elde edebiliyor.

Hemen implant tedavisi hakkında detaylı bilgi almak ve en iyi fiyat teklifini oluşturmak için https://www.dentomega.com/izmir-implant/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İmplant Tedavisi Kimlere Uygulanır?

İmplant tedavisi günümüzde birçok farklı kişiyi kapsamaktadır. Ancak bu tedaviye başlamadan önce doktorlar tarafından gerekli kontroller gerçekleştirir. Bu kontrollerde hastanın çene kemiği detaylı olarak incelenir. Çene kemiği implant tedavisi için uygun olanlara tedavi kısa sürede uygulanır.

İmplant tedavisi 18 yaş ve üzeri bireylere uygulanır. Çünkü 18 yaşın altındaki kişilerin çene ve yüz gelişimi tamamlanmamıştır. Yüz ve çene gelişimi tamamlanmadığı için bu bireylerde farklı tedavi yöntemleri uygulanır.

İmplant tedavisi kemik erimesi olan bireylere uygulanmaz. Çünkü bu tedavide sağlam çene kemiklerine ihtiyaç duyulur.

Hangi Durumlarda İmplant Tedavisine İhtiyaç Duyulur?

İzmir’de implant tedavisi günümüzde birçok farklı hastaya uygun bir tedavidir. Farklı kullanım alanları olması ve birçok estetik problemi ortadan kaldırması implant tedavisini popüler hale getirmiştir. Dişi eksik olan ya da peridontal rahatsızlıklarla mücadele eden kişiler için implant tedavisine ihtiyaç duyuluyor.

İmplant tedavisi kemik erimesinin önüne geçer. Çünkü dişlerin eksik olduğu bölümlerde çene kemiğinde erime meydana geliyor. Ancak implant tedavisi ile bu durum problem olmaktan çıkıyor.

İmplant Uzun Ömürlü Müdür?

İmplant tedavisine dahil olacak kişiler implantın uzun ömürlü olup olmadığını merak ediyor. Ancak impantın uzun ömürlü olabilmesini etkileyen birçok etken vardır. Hastanın dişeti ve kemik yapısı, diş doktorunun mesleki alan becerisi implantın uzun ömürlü olup olmadığını direkt olarak etkiler.

İmplant dişine iyi bakan, onu koruyan ve tedavi sürecini ihmal etmeyen kişilere yapılan implantlar daha uzun ömürlü olarak kabul edilir.

İmplant Tedavisinin Avantajları

İmplant tedavisi birçok farklı avantaj barındırır. Bu avantajlarından dolayı hastalar implant tedavisine dahil oluyor. Bu tedavi yönteminin en önemli avantajı yaşam kalitesini artırmasıdır. İmplant tedavisi ile daha rahat gülen kişiler yaşam kalitelerini gözle görülür biçimde artırabiliyor.

İmplant tedavisinin diğer bir avantajı ise ağız kokusunu ortadan kaldırmasıdır. Boş dişler ağız kokusuna neden olduğu için implant tedavisi bu sorunu kısa sürede bitirir.

AdminAdmin