TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 04-10-2022 10:12

Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro

Akıllı telefon dünyasında Pixel serisiyle yer alan Google, serinin yedinci ailesini önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek. Tanıtım etkinliği yaklaştıkça sızıntı bilgiler artmaya devam ediyor. Son olarak gelen sızıntılar, Pixel 7 Pro modelinin kamerasıyla ilgili. Öyle ki model, bu konuda üst düzey olacak gibi görünüyor.

Google Pixel 7 serisiyle ilgili bugüne dek ortaya çıkan sızıntılar, serinin bir önceki modeline kıyasla çok ciddi değişimlerle gelmeyeceği yönünde olsa da bazı önemli farklılıklar yer alacak. Google News Telegram kanalı, serideki modellerin özelliklerini listeledi. Buna göre Pixel 7 Pro kamerası, 5x optik ve 30x dijital yakınlaştırma sunacak.Pro modelinin arka panelinde 48MP telefoto, 50MP geniş açılı ve 12MP ultra geniş açılı lenslerinin yer alması bekleniyor. Cihazın ön kısmında da 10.8MP özçekim kamerası yer alacak. Cihazın işlemci koltuğunda yer alan Tensor G2‘nin kamera performansını da arttırması bekleniyor.

Öte yandan Pixel 7 serisi, geçtiğimiz günlerde Amazon satış listelerinde görüntülendi. Öyle ki listelenme, modellerin fiyatlarını bir nevi onayladı. Seri, Amazon ABD’nin satış listesinde 599,99 dolardan yer aldı. Listede yer almasına rağmen üzerine tıklayıp satın almaya kalktığınızda hata veriyor. Bu durumun nasıl bir hata sonucu ortaya çıktığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

EDİTÖREDİTÖR