Halk Gazetesi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Celal Bayar Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alımı yapacak!

Celal Bayar Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alımı yapacak!

admin admin -
6 0

     Manisa Celal Bayar Üniversitesine , 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek ve müracaatları Üniversitenin  online başvuru sayfasından 02.09.2022 – 09.09.2022 (mesai bitimine kadar) tarihleri arasında sadece online başvuru şeklinde alınmak üzere, ilan metninde; nitelik kodları, unvanları, kadro sayıları, aranılan nitelikleri ve çalışacağı birim gösterilen şekilde “Sözleşmeli Personel” alınacaktır.

Başvurular sadece online başvuru şeklinde alınacaktır.

 

İstihdam edilecek kadro:

Sözleşmeli Destek Personeli (16 adet)

Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi (15 adet)

Sözleşmeli Hemşire (13 adet) 

Başvuru Şartları;

Tüm unvanlara başvuracak adayların ilan tarihinin son günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir. 

Tüm unvanlara başvuracak adayların 2020 yılı KPSS sınavına girmiş ve ilgili puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmaları gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adaylardan istenen boy ve kilosunu gösterir rapor, Aile Hekimliklerinden ya da Tek Hekimden alınabilecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER:

1-         Online Başvuru Bilgileri (“ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasındaki istenen online başvuru bilgileri (başvurulan nitelik kodu, TC Kimlik No, ad, soyad, telefon no ve KPSS puanı) eksiksiz doldurulacaktır.

2-         Sözleşmeli İş Talep Başvuru Formu (Online başvuru sayfasından ulaşılabilecek başvuru formu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulup ilgili alana yüklenecektir.)

3-         Mezuniyet Belgesi (başvurulan nitelik kodu için ilan şartlarında aranan mezuniyet belgesinin barkotlu e-Devlet çıktısı veya ilgili alandaki diplomanın bir sureti ilgili alana yüklenecektir.)

4-         KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesinin internet çıktısı. (Kontrol kodu olan KPSS sonuç belgesi online başvuru sistemindeki ilgili alana yüklenecektir.)

5-         İstenen Diğer Belgeler (Yukarıda sayılanlar dışında, başvurulan unvan için aranılan niteliklerde veya özel şartlarda istenen diğer belgeler bu alana yüklenecektir. 

İlan metnine, ilan edilen kadrolara ve başvuru formuna  online başvuru web sayfasından ulaşılabilecektir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir