GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-09-2022 11:51

Bulaşık Makinesi Resetleme Yapamıyor!

Bulaşık Makinesi Resetleme Yapamıyor!

Bulaşık Makinesi Resetleme Yapamıyor!

Elektronik cihazlarda resetleme fonksiyonu, özellikle makinenin beyninin karışması ve program kilitlenmesi gibi durumlarda büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu kapsamda çeşitli durumlarda makinede resetleme yani makinenin programını yeniden başlatma işlemi gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Resetleme işlemi bulaşık makinelerinde yaşanabilecek bu tip sorunlar için etkili ve pratik bir çözüm sağlayabilmektedir. Bulaşık makinesinin resetleme işlemine yanıt vermemesi durumuyla da bazen karşılaşabilirsiniz.

Bulaşık makinesi resetleme yapmıyor yani programı yeniden başlatma komutuna yanıt vermiyor olabilir. Böyle bir durumda pek çok olasılık söz konusu olabilir. Bu nedenle profesyonel yardım almanız daha güvenli ve daha sağlıklı olacaktır. İşte bu noktada 7/24 kesintisiz hizmet veren Ataşehir Bosch Servisi merkezimizden destek alabilirsiniz.

Bulaşık Makinesi Neden Resetleme Yapmıyor

Bulaşık makinenizin beyninin karışmasından mütevellit resetleme işlemi yapmayı deneyebilirsiniz. Böyle bir durumda bulaşık makinenizin programı yeniden başlatması gerekir. Ancak bazı etkenlere bağlı olarak bulaşık makinesi resetleme işlemine yanıt vermeyebiliyor. Böyle bir durumda bulaşık makinenizin resetleme işlemine yanıt vermemesine neden olan geri plandaki tüm olasılıkları da değerlendirmeniz gerekir.

Bulaşık makinesinin resetleme işlemi sırasında elektrik kesintisi yaşanmış olabilir veya su akışı gerçekleşiyor olabilir. Bu durumda bulaşık makinesi resetleme işlemine yanıt veremeyecektir.

Bulaşık Makinesi Resetleme Yapmaması Sorununun Çözümü

Bulaşık makinesi resetleme işlemi yapmadığında pratik bir şekilde çözüm sağlanabileceği gibi profesyonel Maltepe Bosch Servisi hizmetlerine başvurmak durumunda da kalabilirsiniz. Bulaşık makinesi resetleme yapmadığında programı sıfırlamanıza rağmen sorun giderilemiyor ise bulaşık makinenizin filtresini kontrol etmelisiniz. Bulaşık makinenizin filtresi tıkanmış ise filtresinin temizliğini gerçekleştirin.

Bulaşık makinenizde kireçlenme meydana gelmiş olabilir. Bu durumda resetleme işlemini olumsuz etkileyebilir. Bu durumda Kartal Bosch Servisi uzman teknikerlerimiz tarafından özel bir kireç çözücü solüsyon ile kireçlenmenin giderilmesi sağlanabilir. Bulaşık makinenizde program ayar düğmeleri arızalanmış olabilir. İşlevini yerine getiremeyen düğmeler nedeniyle vereceğiniz resetleme komutu da makine tarafından algılanamayabilir. Bu durumda ise uzman teknikerlerimiz bulaşık makinenizin program ayar tuşlarını sökerek, yenisiyle değişimini sağlar. Böylelikle makinenizin sorunsuz bir şekilde komutlarınızı algılayabilir hale gelmesini sağlar. Üstelik tüm bu işlemler 1 yıl garantili olarak sunulmaktadır.

 

AdminAdmin