GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-12-2020 21:19

Astrolog Kenan Hakan neden televizyon programlarına çıkmıyor? 

Astrolog Kenan Hakan neden televizyon programlarına çıkmıyor? 

Astrolog Kenan Hakan neden televizyon programlarına çıkmıyor? 

Astrolog Kenan Hakan, bir süredir televizyon kanallarında canlı yayın yapmıyor. Kenan'ın canlı yayın programlarına çıkmamasının sebebi ortaya çıktı.

Astrolog Kenan Hakan, en son yaptığı televizyon programında kanalın kendisine göre etik olmayan bir tutum ve davranış içine girdiğinden dolayı bir kaç aylık yayın sonrası yayınlarını sonlandırma kararı aldığı öğrenildi.

Astrolog Kenan Hakan'a yönelttiğimiz soru üzerine bundan sonra hiçbir şekilde canlı yayınlara çıkmama kararının son yaptığı televizyon programında televizyonun etik olmayan bir tutum içine girdiğinden dolayı tartışmalı bir şekilde yayınlarını bırakma kararı aldığını ifade etti. Kendisinin  haberi olmadan, yayın arkasında kendisine ulaşmak isteyen danışanlarını ürün ve kitap almaya zorladığını, çevresinden sonradan öğrendiğini belirtti.

Durumu öğrenir öğrenmez yayınları bırakma kararı aldığını söyleyen Astrolog Kenan Hakan, kanaldan ayrıldıktan sonra bile eski yayınlarını kendisinin bilgi ve dahilinde olmadan belli bir süre canlı yayınmış gibi verdiklerini ve büyük bir şok daha yaşadığını ifade etti.

Kenan Hakan, kendisi adına dönüş yapılan yardımcısıyız veya asistanıyız gibi aranan danışanlarına kesinlikle itibar etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Çeşitli mecralardan kendisi adına aranan danışanlarına ve danışmak isteyen danışanlarına kesinlikle bu gibi durumlara itibar etmemelerini tekrar tekrar belirtti.

AdminAdmin