SONDAKİKA
Giriş Tarihi : 24-08-2022 19:32

5 ilimizi dolu ve sağanak vurdu!

5 ilimizi dolu ve sağanak vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından sağanak yağış İzmir’de etkili oldu. Öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağış, bazı bölgelerde cadde ve sokakları göle çevirdi.

 

Bursa'nın Keles ilçesinde dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu yağışını görenler şakına döndü. 

 

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Sarıot Kötüyünde dolu yağışı etkili oldu. Yağmur ile başlayıp daha sonra doluya dönüşen yağışla köy beyaza bürüdü. Dolu ve yağmurun herhangi bir zarara yol açmadığı öğrenildi.

 

Manisa'da saat 15.30 sıralarında dolu ile birlikte başlayan sağanak yağış etkili oldu. Yağmurun etkisiyle yol kenarlarında biriken su birikintilerinin yağmur mazgallarında akıp gitmesiyle şehir merkezinde bir olumsuzluk yaşanmadığı görülürken bazı vatandaşlar da aylar sonra gelen yağmurun sevincini yaşadı.

 

Çanakkale'de beklenen yağış Ezine ilçesinde etkili oldu. İlçede saat 16.00 sıralarında fırtınayla birlikte yağmur başladı. Yağmurun ardından da dolu yağdı. Camlara vuran dolu taneleri evlerinde oturan vatandaşları korkuttu. 

AdminAdmin